Break

Är väl medveten om att det var ett bra tag sen att jag la in ett nytt inlägg, men jag har helt enkelt inte haft så bra med tid, ork eller lust (ingen större inspiration på vad jag ska skriva.)

Det roligaste som har hänt senast var när jag drog ner till Piteå (11/2-14-/2) en sväng sådär lite hemlighetsfullt, bara för att dyka upp på Sinnena's och säga (i princip)
"In your face! MOHAHAHAHAHAHA"

Lite sådär underbart, smått elakt planera lite världsherravälde över min värld.
Gotta love those moments.

Så jag jobbade över några timmar på praktiken för att få 2 dagar ledigt.
Vilket resulterade i denna tidsschema:
Upp 07.00
Iväg 08.00
Praktik 09.00
Sluta 18.00
Tillbaka 19.00

Sedan ska man hinna med mat, tvätt, städning etc... Hinner inte med så många av dom punkterna på en vardag. Sitter mest och bara masserar mina fötter.
Har lite skolarbete jag ska hinna med klart också innan skolan börjar.

Egentligen var det tänkt att jag skulle hälsa på systera i Sthlm förra helgen, men det blev inte av så vi har gjort upp om att jag ska hälsa på den här helgen.
Jag har kollat upp med bussar och märkt att dom inte går på så roliga tider så har jag bett chefen att få jobba över denna vecka också.

Så, vad nytt? Jo, Jag är kvar på plantagen. Min ena lärare ringde upp mig förra veckan.
- Är allt bra med dig?
- Ja, det är de (konstig fråga...)
- Går det bra på grossisten? Du har varit borta en vecka
- (Silly teacher, blanda ihop sådär) Jag är på plantagen


Dom två sista meningarna gick kanske inte riktigt till 100 där, men samtalet handlade om att jag ska ha varit på grossisten en vecka, men sen varit sjuk/borta praktikvecka 2. Jag berättar att jag är på plantagen, för att det var där mina 2 första praktikveckor skulle vara. Min lärare säger nått om att då är jag 3 veckor på ena och 1 vecka på den andre tjorv, tjorv, tjorv det går inte för sig tjorv etc.
Får det iaf uppklarat med läraren att jag trippelkollade veckorna och platserna innan jag åkte på praktik. Ni som har läst tidigare kommer ihåg att jag har skrivit och hade lite minnesförlust över det hela.
Hon skrattar lite, tycker det är bra att jag har koll och ber mig att glömma samtalet. Hon skulle ta och ringa till grossisten (för att dom verkade ha blandat ihop mig med en annan tjej).

Hon ringer emellertid en kort senare och berättar att det har blivit en miss mellan skolan och grossisten. Tydligen skulle jag vara där dom två första veckorna och plantagen dom två sista.
Jag hävdar bestämt att jag trippelkollade skolans papper och med en lärare (faktist hon själv, kan ni stava till L - O - L? Jag småskrattade inombords lite sådär gulligt).
Iaf visade det sig att det gick inte att jag kom då det var tänkt att jag skulle komma. Så vi kom fram till att jag skulle fråga chefen om jag kunde stanna kvar i två veckor till.
Vilket jag fick.

Tusen tack snälla Jonas!

Så där har ni den nyheten.
Så efter denna blogginlägg lär det dröja en tid till, tills det är mer lugnt för min del.

Give me a Break.
Hatsukoi Limited

Praktik

Nu på måndag blir det 2 veckors praktik på Plantagen och sedan 2 veckor hos blomstergrossisten. Den här helgen har jag inte gjort så mycket så ska försöka få lite mer gjort. Plugga, handla, städa, göra mat etc.

För att uppdatera om mina inneboende. Hon kom faktist lite senare än vad jag trodde, med sin kille. Visade sig att även hennes kille bor också med henne. Så nu är vi totalt 5 i huset.
Först tänkte jag att "oj, nu har jag missat höra nått". Icke då, hennes kille hade fått jobb här i Västerås hux flux så då vart det att han flyttade in han med.
Har blivit bjuden på en god kycklinggryta av dom den här veckan. Och kakor. Så jag är nöjd.
Det var riktigt gott!

Över till något mindre kul. Mina övre visdomständer håller på att växa ner, vilket gör det svårt för mig att borsta tänderna. Samt att den ena växer lite snett och nöter/river upp mitt tandkött på den undre käken. Tandläkarbesök? Jovisst, ska ringa dom på måndag.

Nya bilder har kommit upp på bilddagboken för vecka 5.
http://mikun.bilddagboken.se

Schemat vecka 5.

Vecka 4/44:

Måndag: Varuvård. Test 2 snittblommor. Veckans snittblommor. Bukett rund sym, bukett nivå assym. Bukett träning utifrån de modeller ni gjort. "Vårbukett 300kr"
Tisdag: Begravningsrepetition. Begravningsdek. och/eller begravningsbukett. forts repetition. Teori krukväxter för säsongen.
Onsdag: Buketter och dekorationer mot kalkyl. Emballering. forts.
Torsdag: forts. repetition buketter och dekorationer. Ordermottagning adresslappar etc. Textning.
Fredag: Mor och barn bukett. forts, Ev. kompakt dekoration.

Imorse hade jag en så trevlig dröm att jag inte ville kliva upp. Jag skuttade mig upp iaf för att drömtolka via nätet. Dock när datorn var igång hade nästan allt försvunnit! Så när jag gick igenom vad jag skulle välja för bild som avslut till detta inlägg så kom jag på drömmen då jag hittade en viss bild!
Jag drömde att jag åkte tillbaka till Piteå och möttes upp av familjen Wallström (för att jag skulle träffa och umgås med dom) så hade Alex vuxit ännu mer! Han var ett huvud längre än mig när jag stog på mina knän för att ge han en kram.
Det här funkar inte, du har ju blivit så lång!
Sa jag och ställde mig upp för att ge han en bättre kram.
Det var en väldigt rolig dröm som sagt.

Så här lång var han ungefär:
Hiou-kun från Skip Beat

RSS 2.0