Shatter Me - Lindsey Stirling

Var ett tag sen jag uppdaterade bloggen, inte för att jag har glömt bort den. Jag har haft fullt sjå med det privata, men jag får stunder som ger mig möjlighet att tänka på vad jag skriva om eller uppdatera. Jag har nämnt till några mina planer för min nya hemsida som jag har skaffat samt ett nytt youtube konto. Det har gått ett par månader och det ger mig dåligt samvete att jag inte har hunnit komma riktigt till skott med det. En av orsakerna är bland annat att det är mycket på gång i mitt liv som kräver min uppmärksamhet, men det är också prestationsångest och beslutsångest. Den där beslutsångesten som jag trodde hade fått bukt med gällande starten av min gamla YT kanal. Det är frågor såsom "vad ska jag ta upp först" och "hur/vad ska jag ta upp senare" etc. Seriöst, säger jag till mig själv. Kom du inte på förra året att det inte är så viktigt med starten utan du kan börja mitt i? För det går nämligen att fylla i allt eftersom :)
 
Idag var sista gången jag får se min konsult som konsult. Skriver på det viset för att jag vet att jag kommer se henne fler gånger. Håller med om det hon sa till mig att vissa människor känner man av att de stannar länge kvar i ens liv. Hon sa till mig att hon kommer att sakna mig, men för mig var det svårt att känna likadant. I och för sig har jag lärt mig själv att gå från "sakna" någon till att "längta" efter någon. Det var som sagt inget farväl egentligen, utan ett "på återseende!". Jag har bara känt av en sån glädje, värme och kärlek med henne att det är svårt att se det som en sorg att skiljas åt, även om det är något för "tillfället". Visserligen överrumplade hon mig på slutet av tiden att berätta att vi inte skulle ses nå mer. Det kan hända att jag inte riktigt har smält det hela haha ;o
Tack för chokladen och téet, de är båda supergoda!
 
Jag har haft under en lång tid en svår och jobbig väg att gå samtidigt som man försöker läka och gå vidare. Jag är evigt tacksam över de guldklimpar av olika handläggare och vänner som dykt upp i mitt liv under den tiden. De har varit få, men de har dykt upp i ens liv då de har behövts som mest i ens liv till att fortsätta kämpa vidare. Min konsult, Anneli kan känna sig träffad. Hon är en av de sista människorna som hjälpte mig på min resa till det nya kapitlet/bok i mitt liv. Jag har planer på att vara lite mer utförlig och personlig över dessa människor på min hemsida framöver. Förhoppningsvis tar en vän till mig och hjälper mig med det snart!
 
Denna video dök upp för mig runt februari (tror jag) som dök rakt ner i själen på mig. Jag lyssnade nog ganska mycket på låten och kunde inte fatta att jag inte hade hört den tidigare. Så klockren och kan känna igen mig själv i videon. Jag är också inte ensam i världen om detta, men det hoppas jag kan göra ändring på!

RSS 2.0