Visions

Breath in sync
light my way

I cried out
Strangers like me

Light on my own
into the fire

Everyday fearless
running out of time

Shine
our eternity

Somewhere only we know
I will wait for you


Angel in the night



10/3-12

I do not own it. Don't know where it comes from.I do not own this picture, creds to who is.

Härliga luft

Vilka konstiga drömmar jag hade imorse. Fångarna på fortet, Rumplestiltzkin från Once upon a Time, coca-cola flaskor, sugar (nån spell jag kunde göra och som fick det namnet) och hundar... Ja, en del!

I fredags var min syster hem till mig, det var kul :)
Det blev inte en lång visit, men det kommer fler gånger.
Ska fråga min mamma när hon kan komma på besök. Jag tar emot folk nu :)


Jag tänker nog mest troligtvis inte bege mig ut idag. Jag har inga behov att fara nånstans.
Däremot har jag öppnat fönster så att den härliga, friska luften kommer in.

Jag älskar verkligen doften av luft. Av vind. Den är så härlig!
Den luktar olika och vid vissa tillfällen har den en nostalgisk doft över sig.
Jag gillar mest luften häruppe, den är mycket klarare. Iofs säger det väl sig självt ;)


Nu till att parkera sig i vardagsrummet och njuta!

Picture is from the anime 'Air' which I do not own.Anime: Air. I do not own it.

When you wish upon a star

Jag sitter och funderar på vad jag ska skriva för rubrik, när ovanstående ploppar ner. Vilket får mig att tänka på att imorse drömde jag (bland annat) att jag tittar ut genom fönstret och ser inte bara en, men två fallande stjärnor. Jag önskar något, men jag kommer inte längre ihåg vad det var.

Shoppade glatt idag med Emma P! Det var skojj! Bland annat blev det ett par nya skor ;)
Ska testa dom hemma för att se om det är rätt storlek. Har normalt storlek 38, i sällsynta fall 39. Detta är storlek 40. Skorna var tighta (dom tidigare nämnda storlekar). Jag funderade på 39 och 40. Var så osäker på vilken som skulle bli rätt. Kassörskan påminde mig då att jag kan ta och pröva ett par hemma, funkar det inte så var det bara att komma tillbaka. Med ens blev valet så enkelt. Ta ett par skor och göra som hon sa.

Idag var jag då till sjukhuset för att se om jag var en kandidat till att bli blodgivare. När jag väl kommer så meddelar dom mig att dom slutar strax på jobbet, men att hon kunde kolla upp mitt blodvärde och mina blodkärl.
Båda armar verkar bra. Det första testet på blodvärdet visade på bra resultat, tills den andra blev testad och hoppade långt ner (i jämförelse med det första) i värde. Så hon tog och klämde ut mer från mitt finger.

Jag ligger på gränsen, men blev inbokad att komma nästa vecka. Är det så att jag har bra järnpålager så skulle jag fortfarande kunna bli blodgivare. Så jag tänker hoppas. Samt att jag äter mer bra mat.
Och ja, blir antagen till att bli blodgivare så tänker jag fortsätta med bra mat. Inte för att jag inte gör det redan, men det kan bli bättre! Mitt nästa projekt, mat!

Eftersom tandläkarmottagningen var på samma plan så skuttade jag dit för att boka tid med dom. Så den är om 2 veckor. Jag får leva med (acceptera) att dom vill göra en vanlig kontroll med foton och allt. Jag vill bara ha mina visdomständer utdragna.

Blir jag inte blodgivare får jag försöka igen i framtiden. Om man får det vill säga. Jag får hoppas.
Tänk så många det går att hjälpa!

From me to you!

A boy and a woman. Manga picture. I do not own it.I do not own this picture. I do not know where it comes from.

Smink och blod

Har stökat runt i lägenheten dom senaste dagarna. Eller så har jag myst med musik  vid datorn, så jag har helt lagt bloggskrivandet på sidan för tillfället.
En kompis lyste på mig om min blogg, så jag skuttade hit på en gång. Hej N! :)

Igår var jag inne i stan och härjade runt med en kompis. Tog oss en milkshake. Vi tar ett stopp vid en sopkorg ute på stan för att min milkshake var nästan slut, när Emma P säger:
- Folk tror nog att det är konstigt...
- Att vi tar oss en milkshake fastän det är kallt ute?
- Nä, att gå omkring med en gräsklippare...
Jag tittar bakom för att se en snubbe gå omkring med en gräsklippare på stan.
- Ah f*n, jag tror han klådde oss. Sluuurp.

Vi umgicks med min syster sen och på kvällen tog Emma P och jag en lång promenad. Mina fötter blev glada att komma hem till slut!

Just ja, smink. Har lagt upp en mapp med de bilder jag har hunnit göra med smink, på facebook. Det är dock än så länge bara tre jag har hunnit göra, men jag hoppas att det snart blir fler!
Lägger upp den senaste här, i slutet av inlägget.

På fredag är det tänkt att min syster (det var egentligen torsdag först) ska komma hit och umgås med mig. Äta mat och spela spel, så det ser jag fram emot!

Ska in till stan imorgon, så jag tänkte att jag kan ta en sväng förbi sjukhuset för att kolla upp om jag är en bra kandidat till att bli en blodgivare. :)

Här avslutar jag.

Maria from Skip Beat, colored by me.Maria from Skip Beat (which I do not own). Tecknade konturerna med blyerts och färglade med smink. Funderar på att göra en ny version då jag har fler färger jag kan välja.

She thought of me

Jag har sysslat på riktigt bra idag. Jag har:

* Fixat skrivbordet från all röra och satt alla saker i en snyggare ordning.
* Diskat det lilla disk som fanns.
* Flyttat på byrån.
* Fixa ihop skräp och gått ut med alla sopor.
* Rensat kylskåpet. Välbehövligt.
* Flyttat på kartonger in till lillrummet.
* Rengjort toastolen.
* Rensat ut mina tre resväskor från plagg.
* Tvättat i 6 timmar.

Så nu unnar jag mig en kall, kopp mjölk och några chokladbitar.
Eller ja, mugg.
Jepp, mugg.
Jag älskar mina muggar.

Var med min syster igår och såg på melodifestivalen. Riktigt trevligt.
Hon länka mig en sida och sa att hon hade sparat den för att visa den för mig. Hon tyckte att den fick henne att tänka på mig. Om jag inte minns fel, så var det nog stilen på teckningen?
Iaf så tyckte jag att den var klockren! Älskar hur den är tecknad och det där kan lätt vara jag! Haha! In your face! <3
Så jag delar med den här nedan.

Taken from dating.failblog.org/I do not own it. Taken from dating.failblog.org/

Värmande Eld

Det var allt svårare att andas för den sjuårige pojken. Hans rossliga, tunga andetag började gradvis bli tunnare. Vita moln dansande graciöst från hans små, darrande läppar och där kylan smekte dom blå.

Han hade tänkt försöka hitta dom som skulle hämta honom.

Synfältet växlades mellan vitt och svart varje gång den lilla pojken slöt sina ögonlock för att sedan som i en evighet kunna slå upp dom igen. I början kunde han se dom små, vita snöflingorna som landade framför honom. Nu hade han svårt att urskönja var den ena snöflingan började och var den andra slutade.

Det var så äventyret började.

Han började bli alltmer trött och och huvudet bultade. Han hade ramlat nerför backen och landat med huvudet mot ett träd. I sitt sökande hade han kommit ur spår då den stora, snötäckta backen inbjöd till lek. Han hade försökt resa sig, men allt snurrande tog kraften ur honom och han hade snabbt sjunkit tillbaka till snön. Där låg han orörlig.

Dom vuxna hade talat om för honom att en dag så skulle någon komma för honom.

Pojken kände sig tacksam över att solen stannade uppe några minuter till för hans skull. Han hade så svårt att somna när det var alldeles becksvart.

Tidigt denna morgon bestämde han sig för att hämta dom.

Allt började fara utom fokus. Hans tankar började vandra iväg tillbaka till barnhemmet.
Där det var så varmt. En nedsliten säng och den vanliga soppan.

Han skulle allt visa för sina nya föräldrar att i han, ja, där bodde det en modig och tapper själ.

I takt med att solen gick ner började hans andetag upphöra alltmer och hans medvetande försvann i total mörker.

Pojken var helt oförvissen om de knarrande ljud som kom emot honom. Ljud som vittnade om en man som gick fram där i sin väg. Skidbacken var stängd och mannen som ägde en stuga en bit bort, var ute på sin vanliga söndagspromenad när han skymtade något annorlunda på sidan av backen.

Mannen tittar storögt på det lilla kroppen som är nästan helt täckt av snö. Han kollar pulsen, tar av sig sin jacka och lindar den om pojken. Han undrar vad pojken gör där och hur oroliga hans föräldrar nog var. Han lyfter upp pojken och skyndar tillbaka mot stugan där hans fru och svärmor väntar.

Så småningom börjar pojken vakna till liv. Hans ögonlock fladdrar frenetiskt. Ett varmt, ljust sken svävar framför hans syn och han försöker vänja sig vid det. En krypande känsla överkom dom små benen och hans kinder skiftar mot en klar, rosa färg.

Han drar förnöjt en suck och öppnar sina ögon helt. Han ser att han sitter i en soffa med flera lager filt om sig med en öppen brasa framför honom. Hans blick fastnar för några sekunder mot lågornas försök till att förföra hans sinne. Han rycker upp ur hans drömlika stånd när veden från brasan knastrar till.

Han tittar till höger och ser en äldre dam sitta vid en gungstol med en stickning i handen och helt i sina egna tankar. Just som han undrar om hon är verklig tittar hon upp mot honom. Hon ler, vänder sig till vänster och ropar på någon.

Bakom hans rygg hör han nu fotsteg. Mer än en kan han konstatera.
Mycket riktigt, in bakom honom kommer en kvinna och en man runt 30-års åldern. Mannen står kvar i öppningen medans kvinnan sätter sig bredvid honom. Hon ler mot honom.

- Hej, säger hon.
- Hej, ni är mina nya föräldrar va?
- Va? frågar hon och ser överrumplad ut.
- Ja... Jag väntade på er på barnhemmet, men ni var så sena så jag tänkte visa mig duktig och hitta hem först.
Hon tittar på sin make och vänder sig sedan mot den lilla pojken som satt brevid henne.
- Vad heter du? undrar hon.
- Jonathan, svarar han stolt.
- Okej Jonathan, vänta här så ska jag hämta dig en varm kopp choklad.
Pojken nickar glatt tillbaka mot henne, vänder sig mot brasan och sjunker längre ner i soffan.

Kvinnan går mot sin make som håller ut en arm och lägger armen om henne när hon närmar sig. Både ler mot varandra med tindrande ögon, outtalade ord som endast dom kunde förstå.
Kvinnan ställer sig på tå och mannen böjer sig ner för att kyssa hans älskade hustru. Sedan lösgör sig kvinnan ur hans famn och går mot köket.

Den äldre kvinnan som hade suttit och iakttagit hela scenen småskrattar för sig själv för att sedan fortsätta med sin stickning.

Mannen går fram till pojkens andra sida och sätter sig ner. Pojken sätter sig rakt upp och tittar frågande på mannen. Han i sin tur lägger armen om pojken och kramar bestämt, men vänligt hans arm.

- Hörru min gosse, nog ska det väl ändå vara marshmallows i varmchoklad va?
Pojken lyser upp och nickar ivrigt. Mannen ler tillbaka med ett nick och vänder sitt huvud upp.
- Hörde du det mamma? Våran son ska ha marshmallows i! tjoar han.
- Uppfattat! Hörs en glad kvinnoröst svara tillbaka.

Ute i den klara midvinternatten ses rök stiga upp från en skorsten. En stuga fylld med värme.
Ovan faller en stjärna och siar om kärlek och trygghet om deras framtid...


3/3 ~ 4/3-12

Picture taken from polyvore

I do not own this picture, taken from polyvore.

Untitled

I would like to see
If I get the caged bird free
Across the sky and the sea
Will the favour return to me?

Can you see the light in time
To love me is not a crime
I don't ask for much
I want the world to tremble with my touch

My gaze upon the sky
I wish I had my wings to fly
With my heart beating fast
I can't help to wonder, if this will last

Will you stay
and share your dreams and fears
Together we chase the moon
Together we face the sun

Together we reach the stars


-06?

Mangapicture from 24 ColoursPicture taken from the manga 24 Colors. I do not own it.

Tysta fredag

Idag har det varit lugnt. Väldigt lugnt för en fredag.
Var tidigare ut idag till munksund en sväng fram och tillbaka. For för att köpa ett par glasburkar av en privatperson.
Inte ens grannarna har livat, det känns lite trist med all tystnad!

Så jag får lov att göra det till en mysfredag och göra mig en kopp varm choklad!

Var iväg till min syster igår för att umgås med henne och Lady, då den förstnämnde hade en "busig liten grej inplanerad" som det stod i hennes sms... Var en aning suspekt, men körde för det ändå.
Var en trevlig kväll det med. Fast jag har bestämt mig nu att jag gör nog inga fler sånna kvällar.

Funderar på morgondagen. Tvätt. En massa tvätt är planerad. Det blir nog bra :)

Angående bilden nedan, är precis hur jag känner och vad jag säger till min syster när hon vill mig nått. Väldigt ofta. Och i samma muntra humör. Who can blame me!? När den andra personen ser/låter som tjejen på bilden ;)
Vi har en vacker relation, jag har lika kul varje gång fastän det kanske inte ser så ut.
From the manga LovenistaPicture is taken from the manga Lovenista, I do not own it.

Love beside me

Shattering the tears of tomorrow
with a shy gentle touch
soothing my speeding heart
Blue calm eyes locked on my soul

Did you tremble,
when the weather changed?
Did you start to freeze
when the eerie thought never left?

Looking forward
always smiling
but did they know
you carried, on a mirror?

With a shy gentle touch
you brought me a smile
blue bright eyes locked on yours saying,
"Let me be with you"

06

Fanart of Cloud and Aerith, by someoneI do not own this picture. Fanart of Cloud Strife and Aerith Gainsborough.

RSS 2.0